Patru medalii obţinute de elevii români la Olimpiada de Informatică din Polonia

Lotul de informatică al României a obţinut patru medalii - două de aur şi două de argint - la a XXV-a ediţie a Olimpiadei de Informatică a Europei Centrale (CEOI), desfăşurată în perioada 12 - 18 august, în Polonia, la Varşovia.

Echipa României a obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului

Lotul olimpic al României a obţinut patru medalii - una de argint şi trei de bronz - la a XII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului, desfăşurată în Thailanda, în perioada 8-17 august.

Congresul Anual al Academiei Româno-Americană de Arte și Științe: 26 – 29 august, Iași

Academia Româno-Americană de Arte și Științe vă invită la cea de-a 42-a ediție a Congresului Anual, condusă de Prof. Dr. Ileana Costea, în perioada 26-29 august 2018. Acest simpozion internațional va reuni oameni de știință, ingineri, cercetători, poeți, scriitori, antreprenori, artiști din mediul academic, industrie, pentru a împărtăși rezultate și pentru a

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad: 28 de ani de performanţă în educaţie

FacebookGoogle+TwitterLinkedin

Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi scoate la admitere 359 locuri bugetate şi 1.010 cu taxă, în sesiunea a II-a

Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi scoate la concurs pentru sesiunea a II-a de admitere, în anul universitar 2018-2019, un număr de 359 de locuri bugetate, la ciclul I de studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă şi 1.010 de locuri cu taxă.

Peste 45.000 de candidaţi s-au înscris la sesiunea august – septembrie a Bacalaureatului

Peste 45.000 de candidaţi sunt aşteptaţi să participe, începând de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului naţional de Bacalaureat 2018, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Studenţi chinezi participă la Şcoala de Vară organizată de Facultatea de Medicină şi Departamentul de Limbi Moderne din cadrul UVVG

Un grup de studenţi chinezi înşoţiţi de un cadru didactic de la Universitatea de Medicină Tradiţională Chineză Zhejiang, care studiază la specializări în domeniile medicină, ştiinţele vieţii şi tehnologia medicinei experimentale computerizată sunt, timp de o lună de zile, oaspeţii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

O nouă sesiune de admitere la UMF “Gr.T.Popa” Iaşi, cele mai multe locuri fiind la Farmacie

Reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi au anunţat că în luna septembrie organizează o nouă sesiune a concursului de admitere, cele mai multe locuri rămase neocupate fiind la Facultatea de Farmacie.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, implicată în procesul medical desfăşurat de Ministerul Apărării Naţionale

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, a avut o întrevedere cu Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale şi cu general de brigadă dr. Ionel Oprea, şeful Direcției Medicale, cu ocazia vizitei efectuate de reprezentanţii MApN, la fosta Policlinică CFR din Arad, trecută recent din patrimoniul Ministerului

A IV-a ediție a Concursului Național de Inovație Tehnică & IT „DaVinci”

Clubul Rotary București anunță startul celei de-a IV-a ediții a Concursului Național de Inovație Tehnică & IT „DaVinci”. Concursul se adresează tuturor elevilor din România.