A ramas un singur candidat pentru functia de rector al Universitatii Oradea

Cornel Antal a ramas singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii Oradea, dupa ce contracandidatul sau, Radu Ioan Eugen, si-a retras candidatura in cursul zilei de 28 februarie.
La o saptamana dupa ce si-a depus candidatura pentru sefia Universitatii Oradea, prof. dr. ing Radu Ioan Eugen a renuntat la competitie. “Avand rezerve in legatura cu modul in care au fost gestionate alegerile si asupra metodologiei in sine, inteleg sa imi retrag candidatura”, a explicat in motivatie fostul decan al Facultatii de Inginerie Manageriala si Tehnologica.

Radu Ioan Eugen a intrat in cursa pentru rectorat in ultima zi in care era permisa inscrierea candidatilor, iar dosarul sau era incomplet. Ii lipsea atat planul managerial, cat si componenta echipei de conducere cu care ar fi urmat sa lucreze.

Cornel Antal si-a propus sa lucreze cu Elena Bonchis, prorector pentru relatia cu studentii, Felea Ioan, prorector pentru cercetare, calitate si doctorate, Iacob Hantiu, prorector pentru problemele administrative, Ioan Horga, prorector pentru relatii internationale si comunicare, Teodor Jurcut, prorector pentru problemele de invatamant, Gheorghe Tara, prorector pentru problemele de buget, finante si contabilitate si secretarul stiintific Sorin Curila.

Alegerea pentru aceasta functie va avea loc in data de 10 martie.