MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din E-Invatamant Data publicarii: Joi, 25 Iunie 2015

Arhivarea informațiilor la nivel superior cu noua versiune SEAL de la Star Storage

seal_cautare_avansata.jpgStar Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare IT şi servicii Cloud, anunţă lansarea unei noi versiuni a produsului SEAL. Aceasta aduce o interfaţă grafică nouă, îmbunătăţind semnificativ experienţa utilizatorului, noi funcţionalităţi pentru accesarea, partajarea şi vizualizarea informaţiilor, dar şi un mecanism nou de configurare individuală a permisiunilor unui document pentru creatorul acestuia.

SEAL este o soluţie completă de arhivare electronică de nivel enterprise care activează mediul inteligent de stocare distribuită a platformei de top la nivel mondial HCP (Hitachi Content Platform) pentru a livra cele mai bune funcţionalităţi de administrare a arhivei electronice. Companii de top la nivel mondial folosesc SEAL pentru stocarea conţinutului nestructurat şi a metadatelor asociate într-un depozit consolidat şi pentru unificarea documentelor de valoare indiferent că sunt pe hârtie, format electronic sau preluate din sisteme IT vechi (legacy systems).

Cu SEAL companiile obțin încă din prima zi de utilizare flexibilitate sporită, acces permenent şi sigur la informaţii, reducerea riscurilor şi a expunerii companiei în exterior prin folosirea unui sistem avansat care le permite să fie permanent în concordanță cu reglementările interne și externe existente. Toate aceste beneficii vin la doar o fracțiune din costurile unei platforme de administrare a conținutului de tip ECM.

“Cu o arhitectură scalabilă, bazată pe platforma de top pentru stocare HCP (Hitachi Content Platform), SEAL este o soluţie care livrează valoare reală, adresând transparent atât nevoile acoperite de soluţiile de tip DMS (Document Management System) - cum ar fi stocarea şi regăsirea conţinutului, clasificarea, sistem de metadata flexibil, navigare şi securitate, cât şi cele incluse într-un sistem de tip ERMS (Electronic Records Management System) precum gestiunea păstrării documentelor, nomenclator arhivistic, ştergere/actualizare controlată şi audit avansat. Cu SEAL poţi arhiva orice, oricând fără să-ţi faci griji că poţi pierde controlul asupra conţinutului", a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Echipa de specialişti Star Storage acţionează întotdeauna pe baza solicitărilor venite din partea clienţilor,adăugând în permanenţă funcţionalităţi noi care să permită tuturor companiilor să contruiască şi să îşi administreze eficient arhivele electronice. Detaliem mai jos câteva dintre funcţionalităţile noi incluse în această nouă versiune.

Experiență de utilizare îmbunătățită

- Noua versiune a produsului vine în întampinarea utilizatorilor săi cu o nouă interfață grafică, având un design flat ce își propune să îmbunătățească experiența pe care o au utilizatorii cu aplicația, oferindu-le o interfață mai simplă, mai clară și mai eficientă.
- Interfața este proiectată pentru a permite aplicarea cu ușurință a unor teme de culori diferite, astfel încat produsul se poate adapta rapid la orice identitate corporate.
- Pentru a putea folosi produsul înca din prima zi, SEAL pune acum la dispoziție o serie de șabloane de date predefinite, axate pe domenii și activitati de business variate, astfel încat nu mai sunt necesare configurări suplimentare odata ce arhiva electronică a fost definită.
- Acces direct din interfața SEAL la un scurt ghid introductiv, dar și la o serie de tutoriale video care vă vor iniția rapid în utilizarea arhivei electronice.

Functionalități avansate de partajare

- Noi functionalități care permit partajarea informațiilor în cadrul unei organizații, și mai usor decât în versiunile precedente.Cu ajutorul noii versiuni, utilizatorii pot acum grupa documentele legate de o anumită problematică în colecții de documente, pe care le pot partaja cu alți membri ai organizației.
- Partajarea se poate realiza pe termen limitat sau permanent, dar poate fi oricând întreruptă.
- Accesarea informațiilor partajate se realizează dintr-o secțiune dedicată, astfel încat vizualizarea să se poată realiza rapid și eficient.
- Toate aceste operații sunt guvernate de permisiuni de securitate și monitorizate în permanența cu ajutorul unor rapoarte de audit.

Securitate

Introducerea mecanismului de configurare individuală a permisiunilor unui document pentru creatorul acestuia. Acest mecanism oferă organizațiilor o mai mare flexibilitate în ceea ce privește configurarea drepturilor de accces.

Integrare

Versiune actualizată a unui set de servicii REST pe care produsul SEAL le expune. Aceasta opțiune se adaugă implementării interfeței CMIS (Content Management Interoperability Services), pe care SEAL o oferă de asemenea, permiţând astfel integrarea cu orice alt sistem software în vederea accesării şi utilizării unei arhive electronice.

Cu SEAL, orice companie are acum la dispoziție o soluție completă de arhivare electronică de nivel enterprise. SEAL se poate instala rapid, direct la sediul clientului (CAPEX) sau se poate accesa la cerere, ca serviciu în cloud (OPEX).

Mai multe informații și alte noutăți interesante se găsesc pe site-ul dedicat produsului SEAL: www.seal-online.roAlte articole din E-Invatamant
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter