MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din Evenimente Data publicarii: Luni, 23 Noiembrie 2009

Universitatea "Petre Andrei" din Iasi organizeaza Forumul Dezvoltarii Profesionale si Antreprenoriale 2009

univ petre andrei.jpgUniversitatea "Petre Andrei" din Iasi implementeaza in perioada decembrie 2008 - noiembrie 2011, in Regiunea NordEst, proiectul strategic "Cooperare Regionala pentru Excelenta Antreprenoriala" (CREA). Finantarea este asigurata din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

In cadrul acestui proiect, la Iasi are loc in perioada 20-21 noiembrie Forumul Dezvoltarii Profesionale si Antreprenoriale 2009. Evenimentul se va desfasura la sediul central al Universitatii "Petre Andrei" din Iasi, str. Ghica Voda nr. 13.

Invitat special va fi B.A., M.Sc. Alan Milson, coordonator al Departamentului Serviciilor Educationale din Regiunea North Ayrshire (Marea Britanie), profesor asociat Universitatea "Petre Andrei" din Iasi.

Dupa cum afirma conf.univ.dr. Tudor Pitulac, Manager proiect CREA, Forumul se adreseaza furnizorilor de formare profesionala, reprezentantilor comunitatii de afaceri si autoritatilor publice din regiunile NordEst, NordVEst, Centru si SudEst. Evenimentul isi propune realizarea unei analize a programelor de formare profesionala din regiunile amintite si reprezinta o oportunitate de a dezvolta noi parteneriate interegionale.

Obiectivul general al proiectului CREA il reprezinta promovarea unei atitudini pozitive fata de antreprenoriat prin dezvoltarea activitatilor de imbunatatire, sprijin si sustinere a capitalului uman, a competentelor manageriale si antreprenoriale din Regiunea de NordEst. Proiectul vizeaza cresterea competitivitatii, performantei si profitabilitatii prin implementarea de activitati de sprijin, ghidare, consultanta si activitati de formare profesionala noi, inovative, pentru intreprinzatori. O dimensiune importanta a proiectului este legata de crearea si consolidarea de noi afaceri in Regiunea NordEst si derularea de activitati inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale.

Aici puteti descarca agenda evenimentuluiAlte articole din Evenimente
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !


 ECOTIC


 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter