MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din Comunicate de Presa Data publicarii: Marti, 22 Martie 2011

„Tradiţia Sărbătorilor Pascale”

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 SLATINA JUDETUL OLT in parteneriat cu INSPECTORATUL SCOLAR AL JUDETULUI OLT si BIBLIOTECA JUDETEANA " ION MINULESCU" organizeaza in perioada 30 aprilie- 15 mai 2010 Concursul interjudetean de lucrari artistico- plastice pentru prescolari si scolari din ciclul primar "TRADITIA SARBATORILOR PASCALE" in cadrul Proiectului educational interjudetean "TRADITII SI OBICEIURI ALE ROMANILOR". Mentionam ca proiectul "TRADITII SI OBICEIURI ALE ROMANILOR" face parte din Calendarul Activitatilor Educative regionale si interjudetene pe anul 2011, pagina 19, pozitia 663.

Grup ţintă:

Direct:
• educatoare şi învăţători / institutori din ţară şi străinătate;
• preşcolari, elevi şi părinţi.

Indirect:
• comunităţile locale

Grupuri de vârstă:
• 3 - 6 ani ( învăţământ preşcolar )
• 6 - 11 ani ( învăţământ primar )

Regulament
Proiectul se adresează elevilor şi cadrelor didactice (învăţători/ institutori / profesori) din ciclul preşcolar şi primar, profesorilor de arte plastice sau de alte specialităţi şi este înscris in Calendarul activităţilor educative regionale pe anul 2011la pagina 19, pozitia 663.

Forma de participare: directă, indirectă/ prin corespondenţă.

. 1 Secţiunile proiectului :
1. OBIECTE DECORATIVE
2. FELICITARI/ COMPOZIŢII PLASTICE

Lucrările vor fi expediate prin poştă pe adresa: GRADINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 SLATINA, OLT STRADA TRANDAFIRILOR, NR. 2 BIS, COD 230009 Prof. Dicu Mihaela/ Prof. Vărzaru Adela Se va menţiona pe plic: Pentru concursul „Tradiţia Sărbătorilor Pascale” sau vor fi aduse personal pentru cadrele didactice din localitate până la data de 30 aprilie2011!

Lucrările se pot trimite respectând calendarul şi ordinea acţiunilor incluse în proiect. Consultaţi blog-ul proiectului http:// customsandtraditionsineurope.wordpress.com pentru a fi la curent cu acţiunile aflate în derulare.

ATENŢE!!!

Data limită pentru primirea lucrărilor este30 aprilie 2011 data Poştei. Lucrările se pot trimite respectând calendarul şi ordinea acţiunilor incluse în proiect. Consultaţi blog-ul proiectului http:// customsandtraditionsineurope.wordpress.com pentru a fi la curent cu acţiunile aflate în derulare. Puteţi participa la oricare din acţiuni. Pentru fiecare acţiune se primeşte Adeverinţă/ Diplomă de participare.

Fiecare cadru didactic poate trimite un număr maxim de 3 lucrări pe secţiune: 3 OBIECTE DECORATIVE şi sau 3 FELICITARI. Lucrările înscrise în concurs nu se restituie. Acestea vor fi expuse la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Municipiul Slatina în perioada 7 iunie - 15 iunie 2011.

Taxa de participare este de 4 lei per secţiune în plicul cu lucrări pentru fiecare cadru didactic participant, indiferent de numărul de copii . Dacă trimiteţi pentru mai multe persoane, va rugăm să specificaţi acest lucru pe o coală separată pentru a evita neînţelegerile. De asemenea, vă rugăm să trimiteţi în plicul cu lucrări şi un plic A4 timbrat corespunzător pentru trimiterea diplomelor cu premii, adeverinţelor şi, eventual, a protocoalelor de colaborare pentru cadrele didactice care participă pentru prima dată în proiectul „ TRADIŢII ŞI OBICEIURI ALE ROMANILOR”.

Acestea vor fi trimise până la data de 15 a lunii următoare acţiunii incluse în calendarul proiectului. Informaţii se pot obţine la numerele de telefon: Tel/Fax: 040- 249-433570 persoană de contact Raicea Sabina Email: gpp_pinocchio@yahoo.com Înscrierea participanţilor şi trimiterea lucrărilor se va face respectând termenele limită pentru fiecare acţiune din cadrul proiectului. Fişele de înscriere vor fi trimise pe adresa de e-mail damicha21@yahoo.com, varzaru_adela@yahoo.com sau gpp_pinocchio@yahoo.com dar şi în plicul cu lucrările participante.Alte articole din Comunicate de Presa
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !
 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter