Atena 2018 – Curs Metode inovative de predare: Invatare experentiala

Seria cursurilor de Management Educational din anul scolar 2017-2018 continua cu Atena 2018 – Curs Metode inovative de predare: Invatare experentiala.

Cursul se va desfasura pe data de 27 mai la Atena si va include si o componenta a cursului in format e-learning, avand temele urmatoare:

– Lectii interactive

– Materiale educationale digitale

– Micro-learning

De asemenea, pe 28 mai, are loc o continuare a cursului, care are ca scop experimentarea pe propria piele a invatarii experentiale in cadrul Muzeului de Tehnologie din Grecia Antica din Atena.

Pretul pachetului (curs 27 mai, curs e-learning, experienta optionala 28 mai, traducere, diploma internationala) este 650 RON, daca platiti pana la data de 4 mai, si poate fi platit integral sau in doua rate. Detaliile de plata si factura le veti primi imediat dupa inscriere. Dupa data de 4 mai, pretul pachetului va deveni 700 RON. Cursul poate fi achizitionat si de pe SEAP.

Deadline inscriere: 30 aprilie.

Deadline plata integrala: 18 mai.

Oferta pe care v-o pot oferi organizatorii pentru cazare este la Hotelul Aristoteles si este 50 EUR de persoana in camera twin pentru doua nopti de cazare cu mic dejun inclus (26.05 – 28.05).

Fiecare cursant are posibilitatea de a-si achizitiona independent pachetul de cazare si transport, conform propriilor dorinte si buget.

Dati click aici pentru a va inscrie, prin completarea formularului online: http://bd.olimpnet.ro/inscriere_curs.php?a=166?a=?a=

Mai multe detalii puteti gasi accesand urmatorul link: www.olimpnet.ro/atena-2018/?a=166