Au început înscrierile pentru admiterea 2019 la Universitatea „Ovidius” din Constanța

Cele 16 facultăți ale Universității Ovidius din Constanța (UOC) își așteaptă viitorii studenți la sesiunea de vară a admiterii 2019, pentru programele de licență și masterat, în perioada 10 – 27 iulie, când sunt programate înscrierile, susținerea probelor de concurs și înmatricularea pentru toate domeniile de studii de la toate formele de învățământ (IF, ID și IFR), în funcție de calendarul fiecărei facultăți.

UOC scoate la concurs:

  • Studii universitare de licență
  • 365 de locuri fără taxă pentru învățământ cu frecvență, dintre care 53 pentru absolvenții de licee din mediul rural;
  • 68 de locuri pentru românii de pretutindeni;
  • 019 de locuri cu taxă pentru învățământ cu frecvență;
  • 675 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă (ID/IFR).
  • Studii universitare de masterat
  • 620 de locuri fără taxă;
  • 881 de locuri cu taxă.

Numărul de locuri repartizat pe facultăți, pentru studii universitare de licență, poate fi consultat aici, iar cel pentru studii universitare de masterat aici.

La 9 facultăți – Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Facultatea de Teologie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Educație Fizică și Sport – înscrierea la admitere se face exclusiv online, pe platforma: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. Lista locațiilor de înscriere și a celor unde se asigură asistență pentru înscrierea online poate fi consultată aici. Acestea vor funcționa între orele 9:00-17:00,  în zilele lucrătoare, cu posibilitatea adaptării programului în funcție de necesitățile fiecărei facultăți. Totodată, UOC pune la dispoziție românilor de pretutindeni o platformă unde se pot înscrie online: https://admitereonlinerp.univ-ovidius.ro/.

Toate informațiile legate de admiterea 2019, sesiunile iulie și septembrie, pot fi accesate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.