Au început pregătirile pentru Ziua Universității “Danubius” din Galați

În fiecare an, data de 15 februarie este așteptată cu multă emoție de comunitatea academică Danubius pentru a celebra aniversarea Președintelui – Fondator al Universității ”Danubius” , Prof. univ. dr. Benone Pușcă, eveniment care, prin voința danubienilor, se confundă cu aniversarea acestei universități.

Este sărbătorit, în primul rând, Prof. univ. dr. Benone Pușcă, cel care a știut să atragă în împlinirea visului său – Universitatea ”Danubius”, colegi buni și valoroși, colaboratori cărora dorește să le mulțumească, și cu această ocazie, în cadrul unei ceremonii de acordare a diplomelor de excelență.

Sunt sărbătoriți absolvenți de succes ai acestei Universități, modele de urmat pentru cei ce doresc să îmrbrățișeze o carieră în domeniile Drept, Științe Economice, Comunicare, Psihologie sau Relații Internaționale.

De asemenea, sunt sărbătoriți 27 de ani de existență a Universității ”Danubius”. O universitate internațională și antreprenorială care, prin rigoare, consecvență, perseverență, putere de adaptare și flexibilitate a cunoscut o ascensiune de excelență remarcându-se ca un puternic brand al educației superioare de calitate în mediul academic național și internațional.

Evenimentul se va desfășura pe data de 15 februarie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala Senatului Universității ”Danubius”.