Burse de 5.000 de euro pentru studentii din Sibiu

univ alma mater.jpgBanca Italo Romena a acordat studentilor Universitatii “Alma Mater” din Sibiu burse de studii in valoare de 5.000 de euro, anunta un comunicat de presa remis joi AGERPRES. Banca a oferit zece burse de studiu a cate 500 de euro fiecare pentru studenti din anul I si II de la Facultatea de Stiinte economice, sociale si politice si cea de Drept si finante administrative ale Universitatii “Alma Mater”, o universitate particulara din Sibiu.

“Initiativa de astazi nu este singulara in cadrul programului de responsabilitate sociala initiat de Banca Italo Romena, aceasta alaturandu-se celei de acordare de burse studentilor Facultatii de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca”, a declarat joi, Franco Antiga, presedintele bancii.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca. Prin aceasta decizie s-a dorit crearea unui punct de sprijin bancar pentru afacerile numerosilor intreprinzatori italieni care si-au dezvoltat sau si-au transferat activitatile in Romania. Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), aceasta fiind o institutie care opereaza in Romania prin sucursala cu sediul in Bucuresti si a carei retea cuprinde 19 agentii aflate in cele mai importante orase. AGERPRES