Caravana “Danubius” porneşte la drum!

caravana danubius.jpgUniversitatea “Danubius” din Galaţi organizează Caravana “Danubius” 2010, un proiect ce facilitează interacţiunea între elevii învăţământului preuniversitar şi reprezentanţii universităţii: cadre didactice şi studenţi.

Proiectul Caravana “Danubius” 2010 constă în prezentarea ofertei educaţionale a Universităţii “Danubius” la nivelul localităţilor din care, an de an, se îndreaptă către Universitatea “Danubius” un număr mare de absolvenţi de liceu care devin astfel beneficiari ai serviciilor educaţionale oferite de Universitatea noastră.

Caravana “Danubius” 2010 va fi prezentă în mai multe oraşe în perioada 21 aprilie – 6 mai 2010:

Bârlad – 21 aprilie;

Tecuci – 22 aprilie;

Roman – 26 aprilie;

Constanţa – 27 aprilie;

Bacău – 28 aprilie;

Brăila – 29 aprilie;

Tulcea și Măcin – 30 aprilie;

Oneşti – 4 mai;

Galați – 6 mai.

Caravana “Danubius” 2010 îşi propune să faciliteze interacţiunea între elevii unora dintre cele mai bune instituţii de învăţământ preuniversitar din România şi reprezentanţi ai Universităţii “Danubius” (cadre didactice şi studenţi), în vederea evaluării în timp util a posibilităţilor de continuare a studiilor în cadrul instituţiei noastre.
De asemenea, Universitatea “Danubius”, prin organizarea acestei Caravane, sporeşte vizibilitatea programelor educaţionale oferite absolvenţilor de liceu.

Obiectivul principal al evenimentului îl constituie informarea punctuală şi detaliată a elevilor din clasele terminale de liceu cu privire la posibilităţile de continuare a studiilor şi orientarea lor în alegererea informată a unui domeniu de activitate potrivit personalităţii şi aptitudinilor acestora. De asemenea, se urmăreşte acilitarea accesului tinerilor la oportunităţi de dezvoltare personală diversificate (studii universitare la Universitatea sau în străinătate – prezentarea burselor de studiu oferite de Universitatea “Danubius” prin programele de mobilităţi ERASMUS, informarea pe teme europene prin Centrul de Documentare Europeană – EuroInfoGhid, etc. )

Beneficiari sunt elevii claselor terminale de liceu din oraşele Galaţi, Brăila, Bârlad, Bacău, Constanţa, Oneşti, Roman, Tecuci şi Tulcea.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest proiect, puteţi contacta Biroul de Relaţii Publice al Universităţii “Danubius” la adresa de e-mail relatii.publice@univ-danubius.ro sau puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0733.180.311 Dumitrache Alina; 0733.180.458 Popa Daniela; 0733.180.166 Dediş Georgiana.