Conferințe de cardiologie veterinară la USAMV Iași

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi în parteneriat cu ARDIV – Asociația Română de Diagnostic Imagistic Veterinar vă invită să participați la două evenimente organizate la Facultatea de Medicină Veterinară. Este vorba despre Conferința de cardiologie „De la clinică la terapie în afecțiunile cardiologice la câine și pisică”, ce va avea loc, vineri, 21 aprilie 2017 și Workshop-ul de ecocardiografie la câine și pisică ce se va desfășura sâmbătă și duminică, respectiv 22-23 aprilie 2017.

Pe parcursul celor două activități vor fi tratate teme diverse de cardiologie ce vor cuprinde informații noi, plecând de la diagnosticul clinic și imagistic și ajungând la patologii diferite (endocardite, valvulopatii) precum și aspecte de terapie specifică pentru afecțiunile cardiace.

La eveniment vor participa și lectori din țară, profesori titulari ai disciplinelor de Cardiologie de la USAMV Cluj-Napoca, USAMV Timișoara și USAMV Bucuresti. De asemenea, vor fi prezenți din strainatate, doi profesori, de la Universitatea Federico II (Napoli), Prof. Dr. Paolo Ciaramella – titluarul disciplinei de cardiologie și Prof. Dr. Diego Piantedosi, șeful Serviciului de ecocardiografie, ambii de  la Facultatea de Medicină Veterinară.