Discount la pianele si pianinele acustice Boem Club Pianos pentru inceperea anului scolar

Pentru a veni in intampinarea pianistilor care incep un nou an scolar, Boem Club Pianos va oferi un discount de 5% pana in data de 20 octombrie,  la achizitionarile de pianine si piane in aceasta perioada.

Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice noi, reconditionate si second hand din tara, intampina toti pasionatii de muzica cu discount-uri la inceput de an scolar 2017-2018 la toate modelele de piane si pianine de pe stoc, precum si la accesoriile de pian.

La Boem Club Pianos, toti pasionatii de pian pot gasi modele accesibile. Incepand cu piane cu coada mare, modele de concert sau sali de spectacole, pana la pianine reconditionate integral pe linie de fabrica si banchete de pian, Boem Club Pianos ofera o gama larga de modele si marci, adresandu-se in egala masura elevilor sau studentilor de la scoli si universitati de muzica, precum si celor care invata sa cante la pian ca hobby, in timpul liber.

Preturile pianelor si pianinelor noi, marci precum Perzina, Steinberg, W. Hoffmann, Bechstein sau C. Bechstein, incep cu 3.500 euro.

Pianele si pianinele reconditionate integral pe linie de fabrica, precum Yamaha, Kawai sau Kaiser, au preturi foarte accesibile, incepand de la 1.800 Euro.

De asemenea, o noutate o reprezinta sistemul silentios pentru piane si pianine acustice, care intregeste gama de accesorii a Boem Club Pianos, sistem indispensabil pentru toti cei care vor sa studieze individual fara sa deranjeze pe cei din jur.

Pe langa sistemul silentios, in gama de accesorii mai pot fi gasite banchete de pian, higrometre sau lampi special concepute pentru partiturile de pian.

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.
Magazinul s-a deschis ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.