Oferta liceelor pentru elevii de gimnaziu, prezentată într-un “târg al carierei” la Zalău

Elevii de gimnaziu din Sălaj pot consulta oferta educaţională a liceelor din judeţ în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura în perioada 17-19 aprilie, la Zalău. Târgul Ofertei Educaţionale “Paşi în carieră” este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională (CJRAE) şi Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică (CJAS), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj.

Potrivit organizatorilor, primele două zile ale evenimentului vor fi găzduite de către Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, într-un spaţiu special amenajat unde colegiile şi liceele din judeţ îşi vor expune oferta educaţională. Standurile amenajate de către fiecare colegiu şi liceu îi vor întâmpina pe elevii de clasele a VIII-a şi a VII-a cu oferta educaţională propusă pentru anul şcolar 2018 – 2019.

În a treia zi a Târgului Ofertei Educaţionale, pe platoul de marmură din centrul oraşului, în faţa unui auditoriu format din elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, fiecare colegiu şi liceu din Zalău, dar şi din judeţ, îşi vor prezenta oferta educaţională într-un “Marş al carierei”. AGERPRES