Reuniune pentru imbunatatirea ofertei de invatamant

univ_buc_noua.jpgReprezentantii Universitatii din Bucuresti, cei ai Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative din Bucuresti si ai Universitatii Catolice din Leuven, Belgia, au avut vineri prima intalnire pe marginea proiectului de “Consolidare a capacitatii institutionale a Consortiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Bucuresti – Ilfov”.

Obiectivul general al proiectului este acela de a consolida capacitatile institutionale ale Consortiului Regional in vederea imbunatatirii si corelarii ofertei invatamantului profesional si tehnic si a invatamantului superior cu cererea pietei in scopul cresterii ocuparii si asigurarii coeziunii economice si sociale.

Intre activitatile ce vor fi desfasurate de membrii grupurilor tinta in cadrul proiectului se numara organizarea unor cursuri de formare – management strategic, managementul comunicarii, negociere si managementul conflictelor, managementul calitatii, elaborarea de politici bazate pe evidente. Lansarea proiectului va avea loc in septembrie.