Studentul anului 2014 la categoria Jurnalism și Comunicare este de la Universitatea “Danubius”

talpes_lucian.jpgAnul trecut, în finală, anul acesta, învingător. Lucian Talpeș, student al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii “Danubius“, a câştigat Trofeul Studentul anului 2014 la categoria Jurnalism şi Comunicare, în cadrul Galei Studentul anului, eveniment organizat la Bucureşti pe 29 mai.

Proiect naţional, Studentul anului, premiază şi recompensează excelenţa studenţilor creativi aflaţi cu un pas pe tuşa canoanelor clasice ale şcolii, studenţi autentici care, în mod natural, instinctiv, reuşesc să se ridice la standardele cele mai înalte ale companiilor de top din mediul de business.

Competiţia cu cei mai buni studenţi din ţară din domeniile Economie, Medicina, Jurnalism şi Comunicare, Arhitectură şi Drept a fost un prilej deosebit pentru tinerii candidaţi, înscrişi cu un eseu sau cu un proiect, de a cunoaşte oameni de renume din anumite domenii, de a se face remarcaţi dar şi de a câştiga 1500 de Euro şi multe alte premii. Lucian Talpeș a câştigat această competiţie, tema de concurs la categoria Jurnalism şi Comunicare fiind Campaniile sociale în România: bariere, oportunităţi şi rezultate.

Membrii juriului la această categorie au fost: Alexandra Iavorschi – Managing Director, StarcomMediaVest Group; Andreea Lupu – Account Director, StarcomMediaVest Group; Teodora Migdalovici – Ambasadoarea premiilor CannesLions în România.; Alexandru Cârlan – Lector Univ. Drd. Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA, Bucureşti; Diana Cismaru – Conf. Univ. Dr. Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA, Bucureşti.