Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” şi-a prezentat Oferta educaţională la Târgul Educaţiei “Universitas”

uvvg universitas.jpgUniversitatea de Vest “Vasile Goldiş” este reprezentată, la Târgul Educaţiei “Universitas”, care se desfăşoară în perioada 4-6 mai la Expo Arad, unde participă liceele şi grupurile şcolare din municipiul şi judeţul Arad.

Standurile Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” prezintă un bogat material ilustrativ, oferta academică pentru anul universitar 2011-2012, a celor 9 facultăţi cu cele 37 de programe de studii de licenţă, 54 de programe de studii masterale şi cele două şcoli doctorale, în domeniile medicină şi biologie, precum şi şcoala postdoctorală.

Rectorul Universităţii, Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, a subliniat: “Târgul Educaţiei “Universitas” este o ocazie binevenită, pentru comunitatea noastră academică de a prezenta mediului preuniversitar realizările pe care le are Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”. Participăm anual la acest târg, deoarece dorim să ne cunoaştem viitori studenţi, care provin de la liceele din municipiu şi judeţul Arad. Este important să stabilim o legătură între învăţământul preuniversitar şi cel universitar la nivelul judeţului Arad, noi fiind adepţii tipului de învăţământ integrat. Felicit Inspectoratul Şcolar al Judeţului şi Camera de Comerţ pentru modul în care au organizat Târgul educaţiei”.

Managerul echipei de baschet feminin ICIM Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”, masterand la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Marcel Urban, prezent la deschidere, împreună cu baschetbaliste ale echipei, care sunt studente la UVVG, a declarat: “Pe elevii claselor a XII-a şi cei care vizitează târgul îi îndrum să urmeze studiile la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”, deoarece este una dintre cele mai puternice Universităţi din România. Şi eu am absolvit ciclul de licenţă la UVVG, iar prin studiile desfăşurate pot să spun că am reuşit în viaţă”.