Xerox lanseaza produsele software Equitrac si ScanFlowStore

Equitrac este o solutie pentru urmarirea circuitului documentelor din companii, controlul costurilor de imprimare, maximizarea eficientei echipamentelor si asigurarea securitatii datelor din documente.

Acesta este disponibil in doua versiuni: Equitrac Office 4, special conceput pentru companii si Equitrac Express 4 destinat mediului educational, bibliotecilor si universitatilor.
Versiunea Office permite observarea modului in care echipamentele de imprimare din cadrul unei companii sunt utilizate de catre angajati, care dintre acestea sunt suprasolicitate sau subsolicitate, alocarea cheltuielilor pe fiecare departament in parte si fixarea unor drepturi limitate de imprimare pentru utilizatori.

Equitrac Express 4 ofera universitatilor, scolilor si bibliotecilor posibilitatea de a urmari, analiza si taxa studentii, profesorii sau personalul care imprima documente la toate echipamentele din campus, indiferent de marimea acestuia.

ScanFlowStore este un software care permite crearea de arhive digitale direct de pe un echipament multifunctional Xerox. Conversia documentelor fizice se poate face in format TIFF, JPEG, PDF si PDF Searchable, in functie de nevoile utilizatorilor. Unul dintre principalele avantaje ale fisierelor PDF sau PDF Searchable, este posibilitatea de a cauta un document in functie de continutul acestuia sau a unor cuvinte cheie. Astfel, utilizatorii vor imprima exact informatiile necesare din fisierele stocate in memoria dispozitivului.

Alte functii importante ale soft-ului ScanFlowStore sunt Scan 2 Email, pentru trimiterea documentelor scanate direct catre o adresa de email, Scan-to-print, pentru imprimarea unui document scanat pe o alta imprimanta aflata in aceeasi companie si integrare cu o serie de aplicatii de tip ERP/CRM cum ar fi: Microsoft Sharepoint Portal Server, Lotus Notes, e-Synergy, Microsoft Navigation etc.