taban_oana.jpgUn editorial de dr. Oana Taban, fondator si CEO al Grupului de clinici DENT ESTET

2009 marcheaza aniversarea a 10 ani de existenta pentru Grupul de clinici pe care il conduc; zece ani in care am evoluat mereu ascendent. La 10 ani de aniversare, suntem lideri de piata in domeniul serviciilor stomatologice premium, ajungand, la momentul actual, sa putem raporta detinerea a 4 clinici in Bucuresti, o baza de date de 5000 de pacienti si o cifra de afaceri de 1.3 milioane Euro pentru anul 2008.

Cum am ajuns aici?

Raspunsul e simplu si totodata complicat: printr-un model de business occidental si totodata avand mereu in centrul atentiei Clientul. Spre deosebire, insa, de alti furnizori de servicii care declara acelasi lucru, avantajele noastre competitionale pe piata au venit din respectarea cu sfintenie a devizei de mai sus.

Orientarea catre client, mai ales in domeniul serviciilor, presupune eforturi consistente si o continua personalizare a relatiei cu fiecare pacient in parte. Aceste aspecte le-am avut mereu in vedere cu fiecare actiune de afaceri: dezvoltarea portofoliului de servicii, dezvoltarea de expertiza in estetica dentara – solutii multiple de imbunatatire a aspectului danturii; dezvoltarea de expertiza in tratamentele dentare – in acest sens medicii nostri se specializeaza permanent, in tara si in strainatate. Garantia calitatii lucrarilor realizate de noi se bazeaza, de altfel, in mare parte pe experienta si profesionismul medicilor, dar si pe echipamentele utilizate – continuu upgradate, imbunatatite, inlocuite – in functie de tendintele si descoperirile noi din domeniu.

Atentia acordata nevoilor si asteptarilor clientului a imprimat fiecarui detaliu din activitatea grupului de clinici o grija deosebita catre calitate, drept pentru care eforturile noastre au fost recunoscute international prin obtinerea certificatului ISO 9001:2000 acordat de catre firma germana The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

De asemenea, facilitatile suplimentare – abonamente, reduceri si promotii periodice, acces online la informatii pe www.dentestet.com si modalitatile de plata flexibile – au cantarit consistent in optiunile celor peste 5000 de pacienti inregistrati in evidentele noastre. De altfel, numarul lor a crescut cu fiecare luna, ceea ce ne indreptateste sa credem ca abordarea noastra a fost cea potrivita.

Suntem bucurosi sa anuntam ca detinem singura clinica din Romania si Europa de Est dedicata in exclusivitate micilor pacienti – copiii si adolescentii; am investit anul trecut peste 170 000 de euro pentru ca cele mai importante persoane din viata clientilor nostri – copiii – sa beneficieze de un spatiu adecvat, o lume a povestilor, jocurilor si jucariilor, in care sa isi formeze un stil de viata si alimentar echilibrat si, cel mai important, o relatie prietenoasa cu medicul stomatolog, fara teama, fara durere, fara atacuri de panica.

La 10 ani de aniversare, din luna aprilie a acestui an, oferim clientilor nostri un portofoliu diversificat cu un nou produs: dermatologie estetica. Pentru ca suntem in mod deosebit preocupati de estetica si de nevoile pacientilor in ceea ce priveste frumusetea, raspundem asteptarilor lor inaugurand un cabinet special cu servicii de cosmetica estetica, tratamente cu laser si tratamente dermatoestetice

Ce ne propunem in viitor?

Ne propunem sa continuam sa progresam in acelasi ritm alert, pastrandu-ne ca viziune scopul primordial al insasi aparitiei grupului pe piata: acela de a dezvolta o clinica in care serviciile oferite sa fie la superlativ, dupa propriile noastre standarde de calitate si dedicatie pentru pacienti. Ne propunem de asemenea extinderea retelei, cu noi locatii in tara, atat pentru adulti, cat si pentru copii.