mme2007.jpgPrima editie a Conferintei Nationale pentru Management Modern in Educatie, desfasurata intre 7 si 9 decembrie la Sinaia, a reunit 150 de participanti din conducerea institutiilor educationale romanesti.
Rectori si prorectori, inspectori scolari generali si directori de colegii si licee au discutat, in prezenta Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Cristian Adomnitei, subiecte de importanta deosebita pentru managementul educational romanesc.

In cele doua zile ale Conferintei, participantii au accesat informatii din domeniul comunicarii, formarii profesionale, managementului si economiei de resurse si au aflat ultimele noutati din domeniul solutiilor care imbunatatesc radical actul managerial in domeniul educatiei.

Cu aceasta ocazie, Camelia Gavrila, Inspector Scolar General al Judetului Iasi, in calitate de Partener Oficial al Conferintei, a declarat: “Conferinta Nationala pentru Management Modern in Educatie a fost o importanta oportunitate de acces la informatii de specialitate si dezbatere a unor standarde de eficienta manageriala in institutiile educationale din Romania. Avem nenumarate modele de performanta manageriala in tara, din pacate insuficient promovate, incat mi-am dorit sa le facem cunoscute in cadrul acestui eveniment si sa invatam, prin dialog si schimb de experienta, modalitati si demersuri pentru un management de calitate, in acord cu evolutiile din spatiul educational al Uniunii Europene.”

Conferinta Nationala pentru Management Modern in Educatie este parte dintr-un program national de informare si comunicare pentru domeniul educational din Romania, alaturi de portalul www.edumanager.ro . Cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor pentru managerii educationali, www.edumanager.ro este o platforma interactiva de comunicare si promovare a initiativelor manageriale in domeniul educational si o punte de legatura intre managerii institutiilor educationale publice si private, conducatorii institutiilor de profil si companiile care ofera servicii si produse din domeniul educational.

Prima editie a Conferintei Nationale pentru Management Modern in educatie a beneficiat de sprijinul Partenerului Principal The Red Point.

De asemenea, o contributie importanta la organizarea evenimentului si-au adus Partenerii DAS, Electra, Quartz Matrix, Philips Lighting si Kartezian.