20 de şcoli, colegii şi centre de limbi străine îşi vor prezenta oferta la World Education Fair

world education.jpgUn număr de 20 de şcoli gimnaziale, colegii şi centre de limbi străine din Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Germania, Olanda îşi vor prezenta oferta educaţională în cadrul World Education Fair, care va avea loc în zilele de 14 şi 15 martie la Bucureşti.

“Părinţii cu copii între 7 şi 18 ani sunt invitaţi la World Education Fair pentru a afla care sunt posibilităţile pentru ca aceştia să meargă în tabere internaţionale de iarnă, primăvară şi vară, pentru a exersa limbi străine cu vorbitori nativi, care sunt posibilităţile să devină elevi la şcoli şi licee din străinătate sau să se pregătească pentru admiterea la universităţi din afară”, susţin organizatorii târgului într-un comunicat transmis luni presei.

Pentru părinţii care doresc să îşi familiarizeze copiii cu atmosfera unei şcoli din străinătate există opţiunea de a-i trimite într-o tabără de limbi străine, preţurile pentru un curs de două săptămâni fiind între 1.200 – 1.400 de lire sterline.

Taxele pentru un an de studiu într-un liceu din Europa variază între 13.000 şi 35.000 de lire sterline pentru şcolile britanice şi între 19.000 şi 35.000 de euro pentru restul ţărilor din Europa. Taxele cele mai ridicate rămân cele din Elveţia – între 70.000 şi 75.000 de franci elveţieni.
Participanţii la World Education Fair pot beneficia de reduceri de peste 5% la taberele internaţionale şi de burse de până la 50% din taxa de şcolarizare la unele colegii prezente la târg. Cei care nu reuşesc să ajungă la evenimentul din Bucureşti pot merge la World Education Fair în Constanţa pe 16 martie, sau pe 17 martie la Galaţi. AGERPRES