Un numar de 226 de posturi, din care 157 in mediul rural, vor fi scoase la concurs in judetul Teleorman la jumatatea lunii iulie, inscrierile urmand a se incheia la 20 iunie.
Potrivit datelor centralizate la Inspectoratul Scolar Teleorman, cele mai multe posturi sunt vacante la limba si literatura romana – 34, dar si pentru specializarea „educatori” – 30. De asemenea, limbile engleza si franceza – cate 25 posturi, invatatori – 20 sau educatia fizica si sportul – 21 se afla in oferta concursului de titularizare in invatamantul preuniversitar din Teleorman.

Inspectorul de specialitate de la Inspectoratul Scolar Teleorman, Ionel Ducan, a declarat ca vor mai fi scoase la concurs 1.764 posturi netitularizabile, dar cele mai multe dintre acestea sunt incomplet vacante.

Pentru titularizare candidatii trebuie sa obtina minimum nota sapte iar pentru suplinire, cel putin nota cinci. Concursul de ocupare a posturilor vacante din invatamantul preuniversitar se va organiza in Teleorman in patru centre de examen din municipiul Alexandria.