Un număr de 307 candidaţi vor participa la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Capitală, sesiunea ianuarie – aprilie, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Proba scrisă se va desfăşura în două centre speciale, organizate la: Şcoala Gimnazială „Titu Maiorescu” şi Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”.

„Accesul candidaţilor în centrele speciale se va face în intervalul orar 8,00 – 8,45. Proba scrisă va începe la ora 10,00, având o durată de 120 de minute. Evaluarea se realizează imediat după finalizarea probei scrise, în prezenţa candidatului”, precizează inspectoratul.

Rezultatele vor fi afişate până la finalul zilei de vineri, pe site-ul www.ismb.edu.ro şi la sediul ISMB.

Contestaţiile se vor depune electronic, la adresa registratura@ismb.ro, în zilele de vineri şi sâmbătă, şi se vor soluţiona în zilele de 21 şi 22 februarie.

„La toate activităţile din cadrul probei scrise participă, în calitate de observatori, reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale, reprezentanţi ai părinţilor şi elevilor, reprezentanţi ai cultelor şi ai agenţilor economici parteneri”, menţionează inspectoratul. AGERPRES