Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara aniversează 50 de ani de la înfiinţare.

Cu această ocazie, reprezentanţii Facultăţii vor organiza un Congres internaţional cu tema „50 de ani de istorie în educaţie, performanţă şi cercetare”.

Acţiunile se vor desfăşura în perioada 5 – 7 noiembrie. Sfârşitul de săptămână va fi astfel marcat de workshop-uri pe teme de specialitate precum „Posibilităţi de facilitare în terapia neuro-motorie”, „Sportul de performanţă în contextul socio-economic acutal. Educaţia fizică şi activităţile fizice extraşcolare” şi „Kinetoterapia – prezent şi perspective. Abordarea multidisciplinară în recuperare”.


Sunt invitaţi să participe absolvenţi al facultăţii din toate generaţiile, colaboratori şi toţi apropiaţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Printre invitaţi se numără şi fostul mare tenismen Ion Ţiriac. Acesta va susţine o prelegere, sâmbătă, 6 noiembrie de la ora 11.30, despre „Marketingul Sportiv în România. Sportivul de performanţă – managementul carierei”.