Pe 15 si 16 martie, Grupul Educativa a organizat la Teatrul National Bucuresti cea de a patra editie a Romanian International University Fair, eveniment la care au participat peste 115 institutii academice din 15 tari.
Targul de la Bucuresti a atras peste 8000 de vizitatori care au venit sa exploreze ofertele de studii universitare, master, doctorat sau programele de MBA oferite de expozanti.

In paralel cu targul, vizitatorii au putut participa la 30 de evenimente conexe : workshopuri, seminarii si sesiuni de informare unde au putut afla informatii, sfaturi si impresii despre procesul de aplicare, pregatirea pentru testele standardizate, gasirea unor surse de finantare, viata din campus si impactul acestor experiente asupra dezvoltarii lor profesionale, avantajele si perspectivele oferite de o diploma obtinuta la o universitate internationala.

Dintre titlurile prezentarilor, amintim: “Studiile post-universitare in SUA va costa o avere? NU!!!”; “Studiile universitare in Franta: de ce si cum?”; “Studying in Germany : Undergraduate Studies”.

La Spot Admissions, interviurile de 15 minute, sustinute pentru admiterea la Coventry University, University of Worcester si TRINITY International School of Tourism Management s-au prezentat peste 60 de candidati. Fiecare dintre ei a trebuit sa descarce formularul de aplicare de pe www.riuf.ro, sa scrie un eseu personal si apoi sa le trimita la adresa edmundo@educativa.ro, pentru a fi programati la interviu. Toti cei prezenti la intalnirea cu reprezentantii celor trei universitati au primit o oferta de admitere, conditionata de obtinerea unor note de peste 8 sau peste 8,5 la terminarea scolii.