profesori-cancelarie.jpgUn număr de 900 de catedre complete şi incomplete, scoase la concursul de suplinire din acest an, în Caraş-Severin, au rămas neocupate.

„În prezent, există un calendar de repartizare, în şedinţă publică. Există, de asemenea, varianta ca titularii să ia în regim de plată cu ora materiile rămase neocupate, ca de altfel şi profesorii pensionari”, a declarat miercuri şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Adrian Doxan.

Din cei 541 de înscrişi, doar 173 au participat la examenul de suplinire, 79 nereuşind să ia o notă de trecere. Procentul de promovare la examenul de suplinire a fost, în acest an, în Caraş-Severin, asemănător cu cel de la titularizare. Mai exact, 54% dintre cei care au susţinut examenul au reuşit să ia o notă peste 5,00.

Surpriza a fost ca anul acesta să fie şase materii la care niciun candidat dintre cei care au participat la examen să nu reuşească să ia o notă de trecere. Cea mai mare notă, la examenul de suplinire din acest an, a fost 9,15, la Religie ortodoxă. AGERPRES