Departamentul de Științe Economice din cadrul Facultății de Horticultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, organizează în perioada 13-15 iulie Școala de vară în antreprenoriat.

Aflat la a doua ediție, evenimentul își propune familiarizarea participanțilorcu o serie de aspecte aparținând domeniului profesional specific Departamentului de Științe Economice (antreprenoriat în agricultură, dezvoltare rurală, turism și alimentație publică). Selectarea celor 21 de participanți provenind din diferite regiuni ale țării  (Horezu, Târgu Frumos, Rădăuţi, Săngeorz Băi şi Cluj-Napoca) s-a făcut în urma unui concurs de proiectepentru elevi, vizând antreprenoriatul și dezvoltarea comunitară, „O idee de afaceri cu potenţial de dezvoltare a propriei mele comunităţi!”.

În programul Școlii de vară sunt incluse cursuri referitoare la marketing și strategiile de afaceri, managementul proiectelor și inițiere în antreprenoriat, dar și vizitarea unor obiective turistice locale.

Departamentul de Științe Economice le mulțumeșteelevilor pentru participare, precum și profesorilor coordonatori pentru efortul depus și le urează tuturor o activitate cât mai fructuoasă în cadrul universității noastre.

Persoană de contact: marius.sabau@usamvcluj.ro