inscriere_facultate.jpgSesiunea de admitere din septembrie la Universitatea Dunarea de Jos a inceput vineri, prin procedura de inscriere a candidatilor, care va dura patru zile.

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Luiza Serbanescu, Universitatea Dunarea de Jos ofera 181 de locuri la buget si 819 locuri la taxa, pentru invatamant de zi, studii universitare de licenta.

Cele mai multe locuri la buget sunt la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, 113, Facultatea de Mecanica, 50, Facultatea de Metalurgie si Stiinta Materialelor, 38, Facultatea de Inginerie Electrica si Electronica, 22, Facultatea de Filosofie si Teologie, 12. La taxa, cele mai multe locuri sunt la Facultatea de Stiinte Economice, 138, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, 113, Facultatea de Stiinta Calculatoarelor, 97, Facultatea de Inginerie din Braila, 63 si Facultatea de Medicina si Farmacie, 49.

Candidatii de etnie roma au la dispozitie cinci locuri, cate doua la Facultatea de Stiinta Calculatoarelor si Facultatea de Medicina si Farmacie si unul la Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Inscrierile se fac in perioada 4-8 septembrie, sustinerea probelor, afisarea rezultatelor, depunerea diplomelor de bacalaureat in original, 9-11 septembrie, redistribuiri, afisarea finala a rezultatelor, 12-14 septembrie.