gbmc_cluj2.jpg130 de antreprenori şi top executivi din judeţele Cluj, Alba, Sălaj şi Bistriţa din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 2 iunie la Transylvania College din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a treia ediţii regionale a Global Manager Business Cocktail.

Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine şi să facă un util schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Autotransilvania, a expus câteva dintre cele mai apreciate modele BMW disponibile în acest moment pe piaţa locală.

Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarea întâlnire Global Manager Business Cocktail are loc pe 14 iunie la Constanţa, fiind urmată de întâlnirile de la Baia Mare, Sibiu şi Tg. Mureş.

Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012, Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.

La Cluj-Napoca, întâlnirea din acest an a comunităţii a beneficiat de susţinerea partenerilor Autotransilvania, Eximtur Business, Emag, Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, Farmexpert, Brikston, Focality, DAS, Electroprecizia, Admiral Markets, CREDITINFO, Galeria Alexandra’s, Cotnari, Il Passo şi Rotary.