Absolvenţii de liceu care vor să devină studenţi ASE pot face pregătire şi simulări de examinare online

ase bucrestii.jpgAbsolvenţii de liceu care doresc să devină studenţi ai Academiei de Studii Economice vor putea face începând cu 23 februarie simularea examinării şi pregătire online pentru admitere la instituţia de învăţământ superior pe platforma “admitere ASE 2013”.

Potrivit unui comunicat de presă al ASE remis marţi, instituţia de învăţământ superior va lansat în data de 23 februarie atât platforma online, cât şi broşura ce conţine întrebările de pe platforma online.

Începând cu anul universitar 2013/2014, Academia de Studii Economice din Bucureşti va organiza examen de admitere la studiile universitare de licenţă, care va consta într-o probă scrisă, tip grilă, din disciplinele de liceu Matematică (nivelul III) şi Economie (nivelul II), la care se adaugă Limba străină pentru programele de studii în limbi străine.

ASE organizează începând cu luna februarie şi lecţii gratuite de pregătire pentru fiecare disciplină de examen, care vor acoperi toată tematica acestora, vizite la licee din Bucureşti şi din ţară pentru prezentarea ofertei educaţionale. AGERPRES