Liga Studenţilor – Universitatea „Ovidius” organizează, în apropierea Sărbătorilor Pascale, mai multe activităţi interactive alături de copiii proveniţi din medii defavorizate şi de cei instituţionalizaţi, din judeţul Constanţa, în cadrul proiectului „Kids4Kids”, au anunţat reprezentanţii organizaţiei.

„Activităţile se vor desfăşura pe parcursul a patru zile, în perioada 22-25 aprilie 2019, acestea având ca scop principal incluziunea copiilor instituţionalizaţi sau proveniţi din mediul rural”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, Liga Studenţilor – Universitatea „Ovidius”.

Prima activitate care deschide proiectul este campania de donare de sânge HealthPotion, care se va desfăşura pe 22 aprilie, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, între orele 8,30 – 13,30.

Conform sursei citate, cele mai atractive, în rândul micuţilor, sunt evenimentele care le stimulează imaginaţia şi creativitatea, astfel că, în zilele de 23 şi 24 aprilie, voluntarii ligii vor fi prezenţi în două centre de plasament din municipiul Constanţa şi vor lucra cu copiii, în vederea, printre altele, a integrării lor în comunitate.

În data de 25 aprilie, Teatrul „Căluţul de mare” porneşte la drum către satul Dorobanţu, „unde îşi va pune în scenă cele mai frumoase momente de actorie şi teatru de păpuşi, spre marea bucurie a celor mici”, au transmis reprezentanţii ligii studenţeşti. AGERPRES