Adrian Curaj a semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini MENCȘ în selecția membrilor CNATDCU

curaj_adrian1.jpgMinistrul Educației, Adrian Curaj, a semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini MENCȘ în procesul de selecție a viitorilor membri ai Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor, Certificatelor Universitare (CNATDCU), până în prezent înscriindu-se peste 1.200 de profesori care și-au exprimat intenția de a face parte din comisiile consiliului.

“Am semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini Ministerul Educației în procesul de selecție a viitorilor membri CNATDCU. Lista nominală a fost publicată acum câteva săptămâni, spre consultare, pe site-ul MENCS. Între timp, prin aplicația Brainmap s-au înscris peste 1.200 de profesori care și-au exprimat astfel intenția de a face parte din cele 35 de comisii ale noului consiliu. Mulțumesc tuturor acelora care au răspuns apelului! Cred că demersul acesta transparent va genera un Consiliu robust și eficient”, a scris Curaj, miercuri, pe Facebook.

Potrivit ministrului, până pe 16 mai, comitetele de selecție vor analiza candidaturile și vor propune lista noilor membri CNATCDU, care va fi publicată spre consultare, pe site-ul MENCȘ. AGERPRES