aedludens.jpgAsociatia pentru Educatie, Cultura si Civism „Aed Ludens” organizeaza, in perioada 13 – 19 decembrie 2009, cel mai importanta eveniment de relaxare si educare pentru sfarsitul anului 2009, Tabara de Iarna Aed Ludens. Vreme de o saptamana, arta, sportul si distractia si-au stabilit ca loc de intalnire Tabara Aed Ludens din Cheile Rasnoavei.

Programul celor sase zile de vacanta se anunta deosebit de incarcat. Participantii vor putea exersa sculptura in zapada alaturi de artistul plastic Ion Nedelcu, scenograf si membru al Uniunii Artistilor Plastici si al Uniunii Cineastilor din Romania, se pot initia in tainele artei decorative contemporane cu Amalia Serban sau isi pot testa aptitudinile pentru teatru, conversatie si ritm cu actorul Adrian Paduraru.

Psihologul Daniela Serban le va prezenta participantilor la tabara cele mai impotante notiuni de bune maniere si estetica atitudinala, iar Constantin Ducar, medic veterinar, va supraveghea orele de echitatie si cursele cu sanii trase de cai.

Cele sase zile de vacanta intre brazii incarcati de zapada, langa cai si pui de reni sau in fata semineului cu povesti, cantece si dans in fapt de seara sunt disponibile pentru o taxa de 1200 lei. Regulamentul taberei Aed Ludens poate fi accesat la adresa http://aedludens.blogspot.com. Si tot aici va fi postat, in fiecare zi, filmul taberei, cu Brandusa Balan, de la Radio3net Florian Pittis.

Pentru inscrieri sau informatii detaliate legate de Tabara Aed Ludens puteti lua legatura cu Daniela Serban, la telefon 0720018022 si pe e-mail la aedludens@yahoo.com.