Reprezentanții instituțiilor publice, mediului de afaceri și asociațiilor patronale din județul Bihor sunt așteptați joi, 7 iunie, începând cu ora 09.30, la Hotel Ramada din Oradea, pentru a afla ultimele tendințe, soluții concrete și oportunități de dezvoltare ce apar în noul context energetic.

Printre temele abordate în cadrul întâlnirii moderate de jurnalistul Daniel Apostol se numără:

  • soluții de eficientizare a costurilor cu energia și a proceselor tehnologice de afaceri
  • modalități inovative de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor
  • soluții de management eficient al resurselor energetice: reducerea costurilor cu energia electrică, surse alternative de energie
  • soluții de e-mobility
  • ce înseamană și ce beneficii aduc comunitățile business

Întâlnirea va fi, totodată, un prilej de networking și schimb de contacte pentru participanții din toate domeniile de activitate.

Pentru participare, cei interesați pot contacta organizatorii la următoarele informații de contact: Alina Alexandru, alina.alexandru@oamenisicompanii.ro, 0737993382.

Întâlnirea este organizată de Oameni și Companii și Enel România. Prezent pe piața românească din anul 2005, Enel este acum cel mai mare investitor privat din țară, în domeniul energetic, cu operațiuni de furnizare şi distribuție a energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile. Grupul Enel deservește 2,8 milioane de clienți români prin rețeaua sa de furnizare și distribuție.