ager.jpgAger Business Tech si Kaspersky Lab Romania anunta incheierea parteneriatului pentru distributia solutiilor de securitate destinate segmentului business.

Potrivit acestui acord, Ager va comercializa in Romania noua gama de produse Kaspersky pentru organizatii publice si companii private.

„Solutiile Kaspersky fac parte din portofoliul nostru inca din anul 2000 si ne bucuram ca am reusit, prin volumul de vanzari, activitatile de marketing si suportul tehnic oferit partenerilor si clientilor nostri, sa extindem parteneriatul cu Kaspersky Lab pentru Romania si Bulgaria”, a declarat Liliana Butnaru, Brand & Product Manager Ager Business Tech.

Potrivit noului acord, Ager Business Tech devine partener principal al Kaspersky Lab si va comercializa solutiile de business dezvoltate de Kaspersky adresandu-se sectorului privat, dar mai ales sectorului public, pe teritoriile Romaniei si Bulgariei.

„Suntem in plin proces de reconfigurare a canalelor de distributie pentru solutiile Kaspersky Lab dedicate companiilor si organizatiilor publice”, spune Teodor Cimpoesu, Director General Kaspersky Lab Romania. „Unul dintre obiectivele principale este o mai buna prezenta pe aceasta zona si dezvoltarea parteneriatului cu Ager vine sa sustina acest obiectiv”, adauga el.