Organizatia Studentilor Farmacisti Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 9 – 11 aprilie 2009, cea de-a VIII-a editie a Congresului National al Studentilor Farmacisti.

Evenimentul reuneste 130 de participanti din toate universitatile de medicina si farmacie din tara, iar tema generala a congresului este: “Rolul farmacistului in societate”.

O parte din activitatile desfasurate in cadrul acestui eveniment, vor fi sustinute in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu”:

– Deschiderea Oficiala a Congresului va avea loc in 9 aprilie 2009, ora 9.30, in Amfiteatrul Preda (str. Pasteur nr. 6)

– Conferinta cu tema “Rolul farmacistului in societate”, sustinuta de Presedintele Universitatii de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu”, Prof. Dr. Marius Bojita, va avea loc in 10 aprilie 2009, in Aula UMF (str. Pasteur nr. 6), ora 9.30

Celelalte activitati se vor desfasura in incinta Casei de Cultura a Studentilor, in perioada 9-11 aprilie, intre orele 15.15 -19.00, salile 22 si 26.

In cadrul acestui Congres, studentii vor putea sa asiste la sesiunea de Comunicari stiintifice, destinata prezentarii lucrarilor stiintifice realizate de catre studenti, sub indrumarea cadrelor universitare, si vor avea ocazia sa participe la traditionalele concursuri “Aptitudini clinice” si “Comunicarea cu pacientul”.

Conferinta ”Industria farmaceutica din Romania, prezent si viitor” va prezenta atât oferta locurilor de munca pentru viitorii farmacisti cât si modul spectaculos de dezvoltare pe care industria farmaceutica l-a avut in ultimii 10 ani.