Compania MEGA LIFE CARE este un distribuitor regional de consumabile și aparatură medicală, bazându-și întreaga activitate pe anticiparea nevoilor clienților, dezvoltarea și asigurarea instrumentelor optime care să vină în întâmpinarea clienților cu produse profesionale, avizate conform legislației în vigoare.

Portofoliul companiei cuprinde:

  • dezinfectanți sub etichetă proprie – Mega Life Care, atât pentru mâini, cât și pentru suprafețe expuse la atingere și pardoseli. Aceștia sunt creați după o formulă profesională, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății și sunt avizați de către Ministerul Sănătății pentru efectele lor bactericid, levuricid și virucid, fiind eficienți și împotriva coronavirus.
  • echipamente de dozare a dezinfectantului – profesionale, eficiente și ușor de utilizat
  • consumabile și aparatură medicală.

Spre deosebire de majoritatea dezinfectanților existenți pe piață, produsele Mega Life Care conțin alcool parțial denaturat, fiind astfel mai prietenoase cu sănătatea utilizatorilor. De-asemenea, nu prezintă un conținut de metiletilcetonă (MEC), o substanță des utilizată în prepararea dezinfectanților, care are efecte extrem de toxice asupra organismului. În schimb, sunt folosiți doi agenți de dezinfectare (alcool etilic și clorură de benzalconiu) care sunt extrem de eficienți în distrugerea microorganismelor.

Astfel, produsele dezinfectante Mega Life Care pot fi folosite cu succes atât pentru uz profesional, cât și individual.

Consultă oferta de produse de mai jos și contactează Mega Life Care pe site, e-mail: office@megalifecare.ro sau la telefon 0722 459 807 pentru informații și comenzi.