Farmaciile Alphega au sărbătorit alături de peste 400 de farmaciști, producători și parteneri, primul an de existență pe piața farmaceutică din România, în cadrul Galei Excelenței. Au fost celebrate cele mai active și cele mai implicate farmacii în campaniile ”Client Misterios” și ”Renunțare la fumat”. A fost răsplătită cea mai bună implementare de servicii Alphega pentru pacienți, au fost premiate cele mai bune rezultate pe platforma de e-learning, cea mai spectaculoasă transformare a farmaciei, precum și cele mai bune realizări în campaniile sezoniere Alphega și Category Management. Marea surpriză a Galei a fost farmacia transformată în Centru de Excelență, îndeplinind la superlativ toate criteriile de membru al comunității Alphega.

Cele peste 560 de farmacii independente sprijină handbalul feminin, participând la meciurile echipei naționale, precum și cinematografia românească, contribuind la realizarea filmului ”Un pas în urma serafimilor”.

Alphega le oferă gratuit pacienților diverse servicii, cum ar fi controlul greutății, controlul tensiunii arteriale sau măsurarea vârstei arteriale, în scopul prevenirii apariției bolilor. Farmaciștii Alphega consideră că fiecare membru al familiei este unic și aleg să facă lucrurile diferit, oferind recomandări personalizate pentru nutriție și controlul greutății, de îngrijire personală, de frumusețe, pentru familie, sănătatea copiilor, dar și recomandări potrivite stilului de zi cu zi al pacienților.

Alphega este cea mai importantă comunitate destinată dezvoltării farmaciilor independente, un furnizor de servicii cu valoare adăugată, dedicat membrilor interesați să le ofere bunăstare pacienților și consumatorilor. Farmexpert a introdus în anul 2016 platforma Alphega pe piața autohtonă, fiind prima dată când în România a fost pus în aplicare un model pentru farmaciile independente, care se axează pe susținerea dezvoltării și puterii unei farmacii independente. Alphega le oferă farmaciilor independente avantajul asocierii cu un brand internaţional de notorietate, consultanţă în afaceri, soluţii pentru o operare eficientă în farmacie, precum gestionarea corectă a fluxului de pacienţi și a vânzărilor aferente, sprijin în modelarea rolului farmacistului și posibilitatea de a fi un membru activ al unei rețele de colegii locale, naționale și europene.

 

Alphega în Europa

Farmacia Alphega este o rețea de farmaciști independenți din Europa, care a crescut de la lansarea sa în 2001, pentru a susține mai mult de 6.000 de membri ai farmaciei independente din nouă țări – Republica Cehă, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Turcia și România.

 

În farmaciile Alphega, ne rezervăm timp pentru a te cunoaște, astfel încât tu să ai grijă de tine și de familia ta!

Pentru mai multe informații, puteți accesa: www.alphega-farmacie.ro