Aproximativ 270 de dosare au fost depuse pentru obţinerea gradaţiei de merit în județul Gorj

profesori cancelarie.jpgŞeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Ion Işfan, a declarat, joi, că până în acest moment au fost depuse 270 de dosare pentru obţinerea gradaţiei de merit. Anul trecut, aproximativ 380 de persoane şi-au depus dosarele pentru a obţine gradaţia de merit.

“Au fost depuse până în acest moment aproximativ 270 de dosare pentru gradaţiile de merit, termenul de depunere încheindu-se astăzi la ora 14,00. În anul 2009 s-au dat gradaţii de merit pe cinci ani. Un număr de gradaţii de merit îl vom păstra pentru anul viitor. Din câte ştiu eu, avem de acordat 216 gradaţii, pe care le vom acorda şi anul acesta, şi anul viitor. Trebuie să păstrăm şi pentru anul 2014, pentru că în fiecare an ies colegi din plată şi trebuie acordate altor colegi gradaţii. Vor primi 25% din salariu”, a declarat Ion Işfan.

Evaluarea dosarelor va avea loc săptămâna viitoare, vor fi făcute propunerile, iar apoi vor urma contestaţiile şi validarea, până pe 31 mai tabelul nominal nominalizat pentru acordarea gradaţiei de merit urmând să fie transmis Ministerului Educaţiei. AGERPRES