În perioada 24 ianuarie – 12 februarie, ASER te invită să pornești într-o călătorie interstelară, în locul unde motivația este la cel mai înalt nivel.

ASER îți oferă și anul acesta o experiență plină de surprize. Aceasta este invitația ta oficială pentru aventura în spațiu menită să îți arate magia universului, să te relaxeze și să îți acorde acel boost de energie de care ai nevoie în această  perioada a examenelor.

În campania “10 pentru Sesiune” vei putea participa la concursuri realizate împreună cu partenerii noștri BAT și EY. Ai șansa să câștigi premii ce-ți vor oferi un plus de motivație pentru a putea obține rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi de minune după ce se va încheia această perioada încărcată.

Toate stelele și planetele înconjoară nava ASER. Demonstrează-ți determinarea luând parte la zborul către notele de 10! Ce zici, accepți invitația?

Fii cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram pentru a afla mai multe detalii legate de campanie, regulamentele concursurilor și pentru a te bucura de stickerele cu rime amuzante ce îți sunt alături pentru a-ți face sesiunea mai distractivă!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.