Asociatia Studentilor din UPB are un nou presedinte

asociatia stud.jpgStudentul Radu Voina, inscris in anul IV la Facultatea de Electronica, este din aceasta saptamana noul presedinte al Asociatiei Studentilor din Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Voina, care il inlocuieste pe fostul presedinte retras Gabriel Petrea, a fost ales cu majoritate de voturi. La vot au participat peste 900 de membri ai asociatiei.

Potrivit fostului lider al Asociatiei Studentilor din Universitatea Politehnica, Gabriel Petrea, care a indeplinit si functia de presedinte al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR), peste aproximativ doua luni vor fi organizate alegeri si pentru functia de lider UNSR. Petrea a demisionat din functia de presedinte al UNSR in urma cu aproximativ doua luni. El a condus ASUPB si UNSR timp de peste trei ani. UNSR este condusa de doi dintre vicepresedinti pana la alegeri.

Fostul lider UNSR sustine ca organizatia studenteasca va avea sase departamente, fiecare condus de un coordonator pe domeniile educatie, sanatate, mediu, sport, media si educatie civica, al carui rol va fi de incurajare a voluntariatului in randul studentilor.