Asociaţia Universităţilor, a Institutelor de Cercetare-Dezvoltare şi a Bibliotecilor Centrale Universitare din România (Anelis Plus) vrea să achiziţioneze, cu peste 17 milioane de lei, servicii de asigurare a accesului electronic la literatura ştiinţifică pentru susţinerea şi promovarea sistemului de cercetare şi educaţie din România – 2016. Aceste servicii vor fi cumpărate prin licitaţie deschisă, iar valoarea estimată a contractului de achiziţii publice care va fi încheiat în acest sens este de 17.002.747,07 lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP la data de 9 aprilie.

Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut, sursa de finanţare a acestuia fiind bugetul de stat. Durata contractului va fi de şase luni de la data atribuirii sale.

Locul principal de prestare a serviciilor achiziţionate va fi sediul Anelis Plus, care se află în Iaşi. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 mai, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor este 31 mai, ora 18,00, potrivit anunţului citat. AGERPRES