• Service-ul Ford Iași – ATI Motors Holding rămâne deschis pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasă. Programarea pentru Iași se poate face aici.
  • Lansată ca urmare a crizei de Coronavirus, campania #StaiAcasă asigură, contra cost, preluarea, repararea, igienizarea și livrarea mașinilor. De asemenea, proprietarii beneficiază de rezumate video ale serviciilor realizate
  • Proiectul #StaiAcasă, care a fost lansat pentru prima dată în Italia, a fost extins în majoritatea țărilor europene
  • În cadrul campaniei, Ford România, prin intermediul dealerilor participanți, oferă și serviciul Door-to-door”, ce include preluarea și returnarea vehiculului la locuința /sediul clientului

 

În ciuda crizei de Coronavirus care restricționează libertatea de mișcare a persoanelor fizice, pentru unii șoferi și pentru unele companii, deplasările cu mașina rămân esențiale.

Ford România dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasă. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă / sediul clientului și returnarea ei de către consilierii service Ford. Mai mult, campania #StaiAcasă cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, Ford se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan și scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.

Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

Deși unele reprezentanțe Ford sunt acum închise temporar, deoarece guvernele au luat măsuri de siguranță publică, multe service-uri rămân deschise, chiar și în țările cele mai afectate de criză. Este exemplul Italiei, unde inițiativa a fost introdusă pentru prima dată, la începutul acestei luni.

Marius Manolache, Director General Ford Iași – ATI Motors Holding, a declarat: “Ne gândim la siguranta clienților noștri și venim în întâmpinarea lor cu acest serviciu. Economia merge mai departe, exact cum recomanda și autoritățile. O bună parte dintre noi facem in continuare zilnic deplasarea casă – serviciu și știm cât de important este autovehiculul personal în această perioadă de risc. Știm că mașinile trebuie să fie funcționale, motiv pentru care am ales să oferim acest serviciu, contracost. Colegii noștri au toate măsurile de protecție necesare, mașinile sunt dezinfectate și la preluare și la predare. Mereu am fost aproape de clienții noștri. Asta facem și acum.”

Campania #StaiAcasă a fost deja lansată în multe țări europene, inclusiv Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Italia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia și Marea Britanie.

 

Programarea mașinii în service poate fi făcută utilizând link-ul următor: https://ford-iasi.ro/programari-service/