botosani_elevii_anului.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a desemnat şi premiat, vineri, “Elevii anului”. Distincţiile au fost înmânate elevilor Silviu Mihnea Cucuiet, de la Şcoala nr.17 din Botoşani, considerat cel mai bun elev de gimnaziu, şi Iuliana Elena Parasca, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, pentru cel mai bun elev de liceu. Cei doi au finalizat anul şcolar 2012- 2013 cu media zece şi au obţinut premii la concursurile naţionale şi olimpiadele şcolare.

“Suntem foarte mândri de rezultatele voastre, iar învăţământul botoşănean are cu ce se mândri şi totodată sperăm ca să vă putem susţine în continuare. Suntem conştienţi de modul în care aţi privit şi aţi fost conştienţi de importanţa educaţiei voastre în dezvoltarea propriei cariere, dar şi aceea de a contribui la imaginea învăţământului botoşănean”, a declarat inspector general al IŞJ, Mihaela Huncă, care a înmânat diplome şi premii în bani celor mai buni elevi din Botoşani.

Iuliana Elena Parasca îşi va continua studiile la University College din Londra, iar Silviu Mihnea Cucuiet se va înscrie la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani. AGERPRES