danubius_inscrieri1.jpgOferta Universităţii “Danubius” din Galaţi atrage tot mai mulţi candidaţi la o instruire de calitate pentru un viitor în profesii căutate pe piaţa specialiştilor. Iar absolvenţii cu peste 9,30 la examenul de bacalaureat n-au ratat oferta de a urma gratuit primul an de studii.

Facultatea de Drept, domeniu în care “Danubius” a ajuns de referinţă între ofertanţii de servicii educaţionale, a fost şi în acest an magnetul candidaţilor. Numeroşi tineri s-au înscris pe drumul către profesiile de jurişti, procurori, judecători, avocaţi, notari, executori judecătoreşti sau mediatori.

Şi la Facultatea de Ştiinţe Economice înscrierile au fost consistente pentru toate cele patru domenii de studiu, finanţe, administrarea afacerilor, contabilitate şi cibernetică economică. Dar cel mai important val de aspiranţi la statutul de studenţi s-a înregistrat la Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Un semn clar că generaţia de astăzi vrea să îmbine câştigul cu plăcutul, satisfacţia materială cu îmbogăţirea spirituală. Şi ce mod mai plăcut de a-ţi câştiga existenţa, de a trăi palpitant în acelaşi timp decât profesiile de director de agenţie sau manager de turism?

Nici Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale nu e mai prejos în a-şi atrage fani. Tineri frumoşi, deştepţi şi mai ales comunicativi vor să devină specialişti în relaţii publice sau relaţii internaţionale, comunicare, documentare sau coordonare a gestiunii interne, în organizarea de protocoale, manifestări expoziţionale, evenimente de impact, sau îşi doresc o carieră de succes ca diplomaţi ori consilieri în relaţii internaţionale sau integrare european, în instituţii publice sau private. Pentru toate aceste profesii interesante, facultatea îi aşteaptă cu cele trei specializări dedicate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Relaţii internaţionale şi Studii Europene, dar şi Asistenţă Managerială şi Secretariat.

Şi în acest an, tinerii preocupaţi să-şi construiască o carieră într-un mediu educaţional flexibil şi modern s-au îndreptat spre oferta Universităţii “Danubius”. Specializările disponibile sunt dintre cele mai căutate pe piaţa muncii şi absolvenţii lor îşi pot contura de pe acum planuri generoase de viitor.