benq-mp727.jpgBenQ lanseaza cel mai nou proiector multimedia cu tehnologie DLP si rezolutie XGA, din categoria produselor cu luminozitate ridicata, destinat mediilor educational, institutional sau de business.

Luminozitatea ridicata, de 4300 ANSI lumeni, alaturi de tehnologiile avansate, fac din BenQ MP727 un proiector potrivit pentru prezentari in diferite medii, de la interioarele de dimensiuni medii (precum salile de conferinta), pana la amfiteatre spatioase, indiferent de conditiile de iluminare existente.

Tehnologiile UNISHAPE de la OSRAM, BrilliantColor si DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments, precum si tehnologia proprietara 3D Color Management pun in valoare calitatea prezentarilor.

Paleta de culori avansata, dezvoltata de BenQ si tehnologia BrilliantColor potenteaza luminozitatea culorilor intermediare cu pana la 50% si extind spectrul de culori dincolo de standardul RGB, pentru nuante de alb, negru si culori intermediare mai intense. Functia 3D Color Management permite customizarea culorilor prin ajustarea independenta a nuantei, a saturatiei, rezultatul fiind culori a caror calitate nu este compromisa. Tehnologia UNISHAPE amplifica calitatea imaginilor proiectate, modelul beneficiind de optimizarea simultana a luminozitatii si a culorii, spre deosebire de proiectoarele cu performante mai slabe, care opteaza pentru optimizarea doar a uneia dintre caracteristici. Imaginile devin astfel cu pana la 40% mai luminoase si, in acelasi timp, mai intense. Rata ridicata de contrast de 3500:1 permite ca imaginile sa fie mai clare si vibrante, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare.

Utilizatorii multimedia vor aprecia compatibilitatea cu formatul HDTV, difuzorul integrat de 3W si portul HDMI 1.3 (cu suport HDCP). O telecomanda universala audio super inteligenta permite controlul mai multor functii decat cele standard, utilizatorii avand posibilitatea de a ajusta volumul tuturor dispozitivelor audio conectate la proiector, precum boxe externe, DVD player, notebook si multe altele.