Bosch anunţă faptul că a vândut 10 milioane de scule electrice IXO. Încă de la lansare, din anul 2003, şurubelniţa cu acumulator litiu-ion IXO a devenit cea mai vândută sculă electrică, succesul acesteia datorându-se tehnologiei încorporate, care îi permite să fie uşoară, mică şi practică.

Cu ocazia acestei aniversări, până pe 30 noiembrie 2010, Bosch organizează un concurs prin care participanţii pot câştiga una din cele 10 şurubelniţe unicat, ediţie limitată, împodobite cu cristale Swarovski.

Şurubelniţa IXO cu acumulator de 3,6 V de la Bosch este mică, uşoară şi cu un design ergonomic. Datorită dimensiunii reduse şi echilibrate, se poate lucra cu IXO în cele mai mici spaţii. IXO este special creată pentru micile înşurubări şi montări care sunt inerente în întreţinerea oricărei locuinţe. În aceste activităţi, IXO se dovedeşte mult mai eficientă decât şurubelniţele clasice. Cu o greutate de numai 300 de grame, ea poate fi mânuită cu uşurinţă pentru a înşuruba rafturi, a repara bicicleta sau la demontarea şi montarea calculatoarelor.

Secretul succesului lui IXO constă în tehnologia acumulatorilor litiu-ion, regăsită şi în laptop-uri sau telefoane mobile. Acumulatorul cu litiu-ion este mai mic şi mai uşor decât acumulatorii obişnuiţi, chiar dacă are aceeaşi forţă. Un alt mare avantaj îl constituie faptul că acesta nu se auto-descarcă, ci lucrează la capacitate maximă, chiar şi dupa ce a stat nefolosit timp de un an. În plus, acumulatorii cu litiu-ion nu prezintă efect de memorie.

Cu ocazia acestei aniversări, Bosch organizează o tombolă online pe site-ul www.bosch-do-it.ro. Tombola are loc până în data de 30 noiembrie 2010, iar prin simplul răspuns la o întrebare, participanţii sunt înscrişi la tragerea la sorţi pentru câştigarea uneia din cele 10 şurubelniţe împodobite cu cristale Swarovski. Unealta IXO oferită ca premiu este ediţie limitată, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 13.000 RON.

Regulamentul complet al promoţiei este disponibil pe site-ul www.bosch-do-it.ro.