expo_2015.jpgÎn perioada 10-12 iunie, Art Georgies va reprezenta România, alături de alte branduri de renume autohtone, la cea mai mare expoziție mondială din 2015 – EXPO Milano. Echipa ArtGeorgies vă așteaptă pe toți la prezentarea unor creații de artă unice în Europa și în lume.

Expo Milano 2015 este evenimentul mondial pe care Italia îl va găzdui între 1 mai și 31 octombrie 2015. În această perioadă de șase luni, Milano va deveni un exemplu la nivel global în care mai mult de 140 de țări participante vor expune și prezenta cele mai noi tehnologii și inovații ce pot îmbunătăți mediul înconjurător și viața pe planetă. În plus față de națiunile expozante, EXPO implică și organizații internaționale și se așteaptă la peste 20 de milioane de vizitatori în cei 1,1 milioane de metri pătrați de spațiu expozițional.

Brandul Art Georgies este cel mai prolific producător de artă plastică în tehnica mixtă a vitraliului clasic fuzionat și a mozaicului din Europa. De priceperea și creativitatea celor peste două sute de artiști plastici și meșteri artizani au beneficiat în ultimii douăzeci de ani peste cinci sute de lăcașe de cult de pe trei continente, galerii de artă, instituții și locuințe private.

Lucrarile de artă prezentate în cadrul EXPOMILANO cât și alte creații unicat pot fi găsite și achiziționate de pe www.shop.artgeorgies.com.

Pentru detalii: Răzvan Hodea, tel. 0731.900258; razvan.hodea@artgeorgies.ro.