usamv_cluj.jpgInvatamantul superior agricol clujean este astazi unul dintre cele mai performante din Europa, atat in domeniul educatiei cat si al cercetarii stiintifice. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca este acreditata national si evaluata international, ca o „universitate de succes”. Dupa anul 2000, Universitatea s-a dezvoltat intr-un ritm impresionant. Directiile de specializare s-au diversificat si s-au infiintat multe sectii noi, in care studiaza, alaturi de studenti romani si studenti din alte tari.

Portalul www.Edumanager.ro pune la dispozitia tuturor utilizatorilor si abonatilor sai un dosar complet de prezentare a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca, in format electronic. Materialul prezinta istoricul universitatii, structura de conducere, domeniile, specializarile si directiile de dezvoltare ale fiecarei facultati componente in parte, obiectivele si proiectele derulate de fiecare departament al universitatii.

Aici puteti descarca dosarul electronic de prezentare al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca