Burse de doctorat sau post-doctorat, în universităţi din Belgia

ase bucrestii.jpgAbsolvenţii de diplomă de master sau cercetătorii români care doresc să urmeze în anul universitar 2012-2013 un program de doctorat sau post-doctorat în special în domeniile transport, mecanică, biotehnologie, agro-industrie, aeronautică, tehnologii de mediu în universităţile din Comunitatea Franceză din Belgia pot participa la programul de burse de excelenţă lansat de Valonia Bruxelles International.

Potrivit site-ului Academiei de Studii Economice, se pot depune candidaturi pentru orice alt domeniu de studii. Durata minimă de studii pentru bursele de doctorat este de un an cu posibilitatea de prelungire de maximum trei ori iar pentru bursele post-doctorale, de un an cu posibilitatea de prelungire maximum o dată. Pentru bursele de cercetare la nivel doctorat sau post-doctorat durata este de una-trei luni.

Limita depunerii dosarelor în cazul burselor doctorale sau post-doctorale este 1 martie pentru anul universitar 2012-2013 iar pentru burse de cercetare de scurtă durată – 1 februarie, pentru stagii în perioada iunie-septembrie 2012, 1 mai pentru perioada octombrie 2012-ianuarie 2013, 1 octombrie 2012 pentru stagii în perioada februarie-martie 2013. AGERPRES