focality_check_point.jpgFocality, companie cu peste 20 de ani de experienta in livrarea de proiecte complexe IT&C, isi demonstreaza focusul si calitatea serviciilor catre clientii sai, avand o echipa puternica de specialisti preocupati permanent cu introducerea de tehnologii inovatoarea in mediul de afaceri din Romania.

Intr-o ambianta desavarsita, la Pallas Mall Iasi, pe durata zilei de 27 octombrie, Focality a organizat un eveniment important dedicat temei de BUSINESS CONTINUITY SI SECURITATE A DATELOR IN ORGANIZATII.

Mai multi parteneri tehnologici au tinut sa fie alaturi de organizaori si sa sustina dezbateri dedicate acestei teme provocatoare:

Check Point a prezentat sub deviza “ONE STEP AHEAD “o abordare inovatoare de preventie a atacurilor cibernetice, abordare care ii confirma pozitia de leader dominant in Gartner Magic Quadrant din 2001 si pana in 2016. Check Point a confirmat in toata aceasta perioada viabilitatea solutiilor lor unificate care includ IPS, Mail Security (ASPAM, AV, Sandboxing), Web Security (APPC, URLF, AV), Endpoint Protection, Application Control (peste 6500 de aplicatii) http://appwiki.checkpoint.com, Centralized Management, DDoS Protection, Virtual Infrastructure and Flat Networks, Mobility, Event Correlation (SIEM) pentru produse CKP sau 3rd parties.

VMware a detaliat conceptul de Software Defined Data Center (SDDC) si a descris in amanunt avantajul competitiv pe care pot sa il obtina in afaceri organizatiile care au un astfel de sistem implementat in locul unui sistem uzual HDDC (Hardware Defined Data Center). Cel mai nou produs VMware, NSX este o platforma de virtualizare pentru SDDC care reuneste functionalitati de networking si securitate. Cu VMware NSX organizatiile vor putea reproduce si virtualiza prin software mediul de retea pentru ca include elemente logice de networking: switching, routing, firewall, load balancing, VPN, QoS, si monitorizare.

VEEAM promoveaza conceptul “Availability for the Always-On Enterprise“ sustinut de faptul ca traim intr-o epoca in care transformarile digitale se intampla cu o viteza extrema, ceea ce face ca activitatea unei organizatii sa depinda 100% de disponibilitatea serviciilor sale 24 x 7, timp de 365 de zile pe an. Produsul Veeam Availability Suite ofera o disponibilitate maxima a aplicatiilor de afaceri a organizatiilor astfel incat parametrul RTPO (recovery time and point objectives) este garantat mai mic de 15 minute pentru toate aplicatiile si datele unei organizatii.

Landesk a completat cu success tehnologiile prezentate abordand tema complementara de gestiune a echipamentelor IT. Printr-o solutie centralizata, generic numita Landesk 2016, acest important furnizor de tehnologie desprins din Intel, pune la dispozitia administratorilor de retea o unealta puternica de gestiune hardware si software a tuturor dispozitivelor IT&C ale unei companii: statii, laptopuri, servere, imprimante, telefoane inteligente, tablete, scanere de coduri de bare etc. Prin automatizarea proceselor IT, Landesk ajuta organizatiile sa isi imbunatateasca productivitatea in toate sectoarele: HR, Contabilitate si IT.